Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از الیوم السابع، با آغاز ماه مبارک رمضان، ذهن افراد به این نکته مشغول می‌شود که برای تامین عناصر مغذی مورد نیاز بدن و جبران کاهش تغذیه به گونه‌ای که به سلامت بدن آسیب وارد نشود، در وعده‌های سحر و افطار از چه غذا‌هایی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرشکان و متخصصان نیز ضمن تاکید بر مفید بودن روزه داری برای سلامت بدن و به حساب آوردن آن به عنوان یک پالایش کننده جسم، در همین حین بر مصرف غذا‌های مناسب و سالم جهت تامین انرژی مورد نیاز طی ساعات روزه داری تاکید می‌کنند.

وعده غذایی سحر یکی از اصلی‌ترین وعده‌های غذایی است که نباید به هیچ وجه از آن غافل شد؛ زیرا اولا بیدار شدن در هنگام سحر، سطح قند خون را تنظیم می‌کند و ثانیا خوردن سحری، انرژی لازم برای روزه داری بدون خستگی یا سردرد فراهم می‌کند.

ما باید ساعاتی طولانی را بدون خوردن و آشامیدن سپری کنیم، بنابراین وعده سحری باید حاوی مواد و مایعات مغذی باشد تا رطوبت کافی برای بدن ما را فراهم کند.

لوبیا، صرف نظر از انواع مختلف یا روش های تهیه آن، می تواند یکی از اصلی ترین ماده های غذایی برای سفره سحری باشد؛ زیرا فوائد بسیاری برای بدن داشته و سرشار از مواد مغذی مورد نیاز است. در مقابل از خوردن غذاهای شیرین و یا شیرینی جات در وعده سحری خودداری کنید؛ زیرا باعث تشنگی می شود.

در این گزارش یک منوی کامل و مناسب که عناصر مغذی مورد نیاز برای بدن ما را در وعده سحری تامین می کند، ارائه می شود که شامل یک بشقاب لوبیا، پوره سیب زمینی ، پنیر، خیار و ماست است.

مواد لازم برای تهیه لوبیا:

یک فنجان لوبیا از قبل پخته شده، نمک، زیره، پودر چیلی، روغن، لیمو

طرز تهیه لوبیا برای وعده سحری:

لوبیا را خوب له کنید

نمک، فلفل، زیره و پودر چیلی را به آن اضافه کنید

دو قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید

و در نهایت آب لیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید

پوره سیب زمینی برای وعده سحری

در وعده سحر بهتر است از مصرف سیب زمینی سرخ شده خودداری کنید؛ زیرا علاوه بر رخوت ناشی از چربی ها باعث ایجاد احساس تشنگی می شود. شما می توانید به جای سیب زمینی سرخ شده، از پوره سیب زمینی با تخم مرغ که یک وعده غذایی سرشار از ارزش های غذایی است، استفاده کنید.

طریقه تهیه پوره سیب زمینی برای وعده سحری

سیب زمینی ها را پس از پوست گرفتن، به صورت ورقه های ضخیم برش دهید.

قابلمه ای را پر از آب کرده و آن را بجوشانید، نمک را اضافه کرده و سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا کاملاً پخته شود.

در یک ظرف دیگر، روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

سیب زمینی های آب پز شده را اضافه کنید و آنها را با افزودن زیره، فلفل سیاه و جعفری خوب له کنید.

یک تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه سرخ کنید، سپس به سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.

علاوه بر لوبیا و پوره سیب زمینی، همچنین می توانید در ایام ماه مبارک رمضان به میز سحری خود پنیر، ماست و خیار را نیز اضافه کنید.

بیشتر بخوانید

بمب انرژی خوشمزه و مفید برای سحری + طرز تهیه فواید هسته خرما برای روزه داران در ماه رمضان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لوبیا وعده سحری خیار و ماست ماه مبارک رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۲۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است

ایتنا - بر اساس پژوهشی که به‌تازگی منتشر شده است، گیاهخواری حتی در حد یک وعده غذای روزانه می‌تواند میزان آمونیاک مضر را در بزرگسالانی که کبدشان در اثر سیروز آسیب دائمی دیده است پایین بیاورد.
پژوهشگران به ۳۰ نفر که گوشت می‌خوردند همبرگری حاوی ۲۰ گرم پروتئین دادند.  به ۱۰ نفر آن‌ها برگر متشکل از گوشت خوک و گاو، به ۱۰ نفر گوشت گیاهی، و به بقیه برگر گیاهی لوبیا دادند. به شرکت‌کنندگان چیپس سیب‌زمینی کم‌چرب، نان سبوس‌دار و آب نیز داده شد، اما اجازه مصرف چاشنی و مخلفات نداشتند.

از شرکت‌کنندگان پیش و پس از غذا نمونه خون و ادرار گرفته شد، و نتایج نشان داد در افرادی که برگر گوشت مصرف کرده بودند میزان آمینواسیدهای دخیل در تولید آمونیاک و انسفالوپاتی کبدی بالاتر از کسانی بود که برگر غیرگوشتی خورده بودند.

انسفالوپاتی کبدی نوعی اختلال مغزی ناشی از آسیب کبدی شدید است.

وقتی بدن غذا را هضم می‌کند، باکتری‌های روده آمونیاک تولید می‌کنند. مواد پسماند معمولا در کبد تصفیه می‌شوند، اما کبدی که به‌شدت آسیب‌ دیده باشد نمی‌تواند این کار را انجام دهد، که سبب می‌شود این ترکیب‌ شیمیایی سمی در مغز تجمع کند.

به گفته پژوهشگران، باکتری‌های روده و برنامه غذایی روی سطح آمونیاک بدن تاثیر می‌گذارند.

این گروه پژوهشی با اشاره به ضرورت تحقیق بیشتر در مورد اثر برنامه‌ غذایی گیاهی روی سیروز کبدی و سطح آمونیاک، ابراز امیدواری کردند پزشکان افراد مبتلا به بیماری کبدی را ترغیب کنند پروتئین مورد نیاز بدنشان را به‌جای گوشت از گیاهان یا منابع لبنی تامین کنند.

دیگر خبرها

  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها
  • طرز تهیه کتلت و سیب زمینی تنوری؛ یک غذای خوشمزه و ساده (فیلم)
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • تندی غذا را چگونه بگیریم ؟ | رفع تندی غذا با چند راه ساده ؛ از رفع تندی غذا با نوشابه تا سیب زمینی و لبنیات
  • شربت توت فرنگی بهترین نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی + طرز تهیه
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال